Partenerul dvs. în lumea ambalajelor și decorului

Belany

Despre noi: Belany este o companie specializată în producția și furnizarea de ambalaje de înaltă calitate pentru flori, precum și accesorii de decor pentru casă. Am fost înființați în 2014 în pitorescul oraș Odesa, Ucraina. Cu toate că am trecut prin perioade dificile, cum ar fi criza din 2014 și pandemia COVID-19, lucrăm cu succes și ne adaptăm la condițiile în schimbare.
Misiunea și valorile noastre: Misiunea noastră este să furnizăm clienților noștri numai produse de înaltă calitate și să îi ajutăm să-și crească profitul. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare client se simte încrezător și mulțumit lucrând cu noi.
Produse și servicii: Oferim o gamă largă de produse, inclusiv vaze pentru flori, benzi pentru ambalare, folie, cutii pentru flori și accesorii de decor pentru casă. Produsele noastre vă vor ajuta să creați un stil și o atmosferă unică în casa sau magazinul dvs.
Realizările noastre: De peste 10 ani lucrăm cu succes pe piață și în acest timp am reușit să devenim lideri în Ucraina. Astăzi suntem bucuroși să anunțăm deschiderea filialei noastre din București, România, ceea ce confirmă strategia noastră de extindere și dezvoltare.
Echipa: Belany este o echipă de profesioniști, adunați în jurul unei viziuni comune - de a oferi clienților produse de calitate și un nivel ridicat de servicii. Specialiștii noștri de pe depozit se asigură că fiecare comandă este procesată și livrată în timp util, iar managerii noștri sunt întotdeauna pregătiți să vă ajute și să vă consulte în toate problemele.
Locații: Sediul principal al companiei este în Odesa, Ucraina. De asemenea, am deschis o filială în București, România, pentru a deservi clienții noștri din această regiune.
Vă invităm să deveniți parte din călătoria noastră de succes și suntem siguri că cu Belany afacerea dvs. va deveni și mai prosperă și de succes!